Glædelig jul, dejlige jul har det så sandelig været og ikke mindst med gode gaver fra Zara 🙂
Igår aftes fik jeg julegaverne fra søstrene og Thino og jeg blev så glad for alt mit nye tøj samt min Zara duffelcoat, som Thino havde købt til mig:) Uh jeg har sådan set på denne jakke flere gange og vist den til min storesøster Sangi, men havde tænkt, at jeg ville vente til næste år. Denne model er klassisk og Zara har haft den i forskellige farver de seneste par år.
Jeg elsker generelt jakker/frakker fra Zara og denne er bare superlækker med både designet og pelsen på huen.
  
Vores sommerhus ligger lige op til stranden og jeg gik en lille tur ud i det friske vejr med min nye jakke:) Jeg må vidst heller være ekstra sød mod manden i dag;)


Med et kæmpe smil og glæde vil jeg ønsker jer alle en dejlig dag:)