Hola hola allesammen:)
I dag er jeg i det matematiske hjørne, så her kommer mine første regnestykker:
Kamille te + suppe + lommetørklæder + c-vitaminer + gult kort fra egen læge = Et styk influenza ramt Kathi på sofaen.
Sofa + te + dyne + god familie + flytning = Et styk inaktiv Kathi, som skal lige blive liggende på sofaen, mens en dejlig, hjælpsom familie tager over flytning og meget mere 🙂
Det er ikke en hemmelighed, at ligge på sofaen i dagtimerne ikke rigtigt er min kop te, men nu har jeg ikke længere et valg. Influenzaen har valgt mig som sit næste ofre og lægen siger ro, så der er intet andet for end at lytte. Det er første efter at jeg er blevet gravid, at jeg virkelig har indset, hvor meget jeg elsker at være i gang med forskellige aktiviteter. Jeg kan såmænd godt lidt sofahygge, hvis det er sammen med Thino eller familien, eller om aftenen, hvor jeg kan læse en god bog eller se en film, men er ikke typen som ser den ene serie efter den anden på en fridag. Der har jeg altid nogle projekter, som skal prøves eller gøres.
Det har været utrolig svært for mig at sætte tempoet ned og det er stadig en kamp, men i dag er min strategi følgende: mobil på lydløs, søstrene har nøglerne til huset og jeg har overgivet ansvaret til dem og jeg vil kun flytte mig fra sofaen for at spise eller wc-besøg.
Det lyder faktisk ret nemt, når man læser det her, men det er enormt svært for mig. Især også fordi vi står midt i en flytning og jeg kan bedst lide at styre slagets gang 🙂 Men tillid til lægens anbefaling og respekt for min krop og lillemanden i maven, så viser jeg det hvide flag og overgiver mig:)
I ønskes en super duper dag kæreste læsere og jeg vil nu læne mig tilbage i sofaen og underholde lillemanden i maven med sang og musik:)