I disse øjne ser i beundring, beundring og atter beundring:)
Billedet er fra Nytårsaften, hvor Thino og jeg besøgte familien i Rødekro. Min kusine Lohy havde som vanlig tryllet med bordet og jeg var så forelsket. Vejen hjem fra Rødekro til Sønderborg havde Thino kun ros til hendes kreative evner og jeg var fuldstændig enig. Nytårsbordet var utrolig elegant og smukt:)
Lohy havde valgt guldteamet og det var gennemført uden at overdrive og bordet strålede. Vi nåede desværre kun forretten, som var en lækker blomkålssuppe med chili, mens de andre sammen gik videre til laks og steg.
De havde desværre ikke taget mange billeder af bordet, men det har lykkedes mig at samle nogle enkelte, så jeg kan dele det med jer læsere:)
  

  

  


Året 2016 bliver et travlt år, men vores næste projekt er jo Thiviyas fødselsdag, hvor vi alle fem får nok at se til, når Frost- prinsessen har sine krav:)
God søndag allesammen:)