God morgen allesammen:)
Juhuuu tirsdag – det betyder for mit vedkommende, at der er personalemøde efterfulgt af en masse fridage. Jeg ser meget frem til weekenden, hvor jeg bestemt skal slappe af og hygge på hjemmefronten.

I sidste uge var jeg til fødselsdag hos familien i Viborg og fik i denne anledning brugt min julegave fra verdens bedste kusiner. Jeg elsker kjolens farve og den er så afslappende at have på. Det passer bestemt godt til min mave, som stadig puster sig op, når jeg har spist og især om aftenen.
Selve graviditeten går godt og den aktive fyr i maven må være i gang med at bygge et slot derinde med al den aktivitet. Der er mange forandringer i kroppen, som jeg stadig skal vænne mig til og plukveerne er aldeles noget, som giver mig en advarsel om at jeg skal slappe af.
Vi er ved at være godt på plads i huset og på onsdag regner vi med, at alt værktøj forlader spisestuen:) Jeg får flere og flere ting på plads og kan mærke, at jeg rigtig er i hygge humør på hjemmefronten og glæder mig meget til at flyde på sofaen med Thino:)
  

Det er blevet en tradition med at vi alle spiser sammen om aftenen og søster Sangi kommer også på besøg. Jeg er for tiden mere glad for frugter end mad, så de andre er også begyndt at hygge med frugter sammen med mig:)
Nu vil jeg nyde denne tirsdag med skønne kolleger og herefter kalder det sidste rengøring af Karolinegården:)
God tirsdag allesammen:)