pongal_2016
Happy Pongal til vores dejlige læser.

D. 15. januar 2016 fejrer hinduerne rundt i verden Thai Pongal i dag. Det er en stor begivenhed i Indien og på Sri Lanka.

For jer som ikke ved hvad Pongal er, så er det dagen, hvor man fejrer høstdagen på Sri Lanka og Indien. Læs mere her: Happy Pongal

I år valgte vi at følge traditionen og startede med at lave Pongal, inden børnene kom afsted i børnehave og vuggestue. Det er en god måde at vi kan lære vores børn om vores kultur og traditioner.

Det er også en af de dage, hvor man indser hvor heldige man er i livet. Vi er heldige, at vi fik muligheden for at flytte til Danmark og for at få et godt liv.

Der er mange måder at vise sin taknemmelighed på. I dag viser jeg min taknemlighed med at støtte de udsatte børn i Danmark gennem julehjælpen.

Så hermed en lille opfordring til vore kære læsere
Julehjælpen laver et kæmpe stort arbejdet året rundt, og i dag kan du via julehjælpen donere pengene til de udsatte børn i Danmark. Det kræver blot en mobilpay:)

Rigtig god pongal til jer alle. spred kærlighed.

Følgende tekst er hentet fra julehjælpen facebook gruppe.

Husk at i også har muligheden for fortsat at støtte de udsatte børn i Danmark gennem Julehjælpen ved at melde jer ind som medlem i foreningen Julehjælpen.dk
Det koster kun kr 150,00 for 12 måneder og det giver en række fordele
– Invitation til generalforsamlingen
– Stemmeret til generalforsamlingen
– Nyhedsbrev
– Bevidstheden om at DINE kr 150,00 går ubeskåret til Julehjælpens aktiviteter i 2016
Det gøres ganske simpelt ved at overføre de kr 150,00 via enten Mobilepay eller SWIPP på nummer 91747477 og husk at skrive din mail adresse i beskedfeltet
Eller ved at overføre til Reg.nr.: 0759 Konto: 3225583187
Vi håber at du ønsker at blive medlem således at vi kan støtte endnu flere udsatte børn i 2016

På forhånd tak
Mvh Rene/stifter af Julehjælpen