God aften 🙂
Så er vi tilbage med en lille opdatering på bloggen. Først og fremmest så er vi overvældet over alle de visninger, som der har været på vores indlæg om vores første dukkekage og yderligere tusind tak for alle jeres søde ord:)
Herhjemme føltes det som, at bagemaskinen ikke har fået pause, da moster Lohy tog over med hendes bagning, da vi andre tog de to små med i svømmehal. Svømning er utrolig sjovt og især dejligt for en hval som mig:)
Der er stadig mange opgaver at løse og nu er vi færdig med forberedelserne til skattejagten i morgen og de forskellige poster er klar til folket.
Et nyt DIY projekt: Vi tog almindelig papir, som vi penslede med kaffe og lagde til tørre. Det får sådan et gammelt look og herefter rev moster Vahy kanterne af i forskellige størrelse og med en sort tusch blev ruten og de forskellige poster tegnet ind. Wupti wapti – en vaskeægte gammel skattekort klar.
  


Slikposerne som skal gemmes i skatteskisten er lavet og vi er klar til at grave kisten ned i morgen, så kan jagten starte:)
I ønskes alle en dejlig aften og ses i morgen til en meget speciel dag for os mostre:)