Jeg har set denne begivenhed på Facebook “Marts med Medfølelse 2016”. Denne begivenhed er arrangeret  af Danmarks veganske forening, og det er for  fjerde år i træk de inviterer til “Mad med Medfølelse”. Begivenheden foregår fra den 1. marts til den 31. marts, hvor det handler om at spise vegansk mad.groentsager

Man kan tilmelde sig til begivenheden via Facebook “ Mad med Medfølelse 2016”, og der vil komme inspiration og opskrifter.Danmarks veganske forenings formål med begivenheden er blandt andet at få fokus på at spise sundere, leve miljøvenligt og være dyreven. Det er jo et super godt tiltage.

Grunden til denne begivenhed fangede min interesse skyldes, at et af mine mål for 2016 er at spise flere grøntsager og have mere fokus på at spise sundt. Måske kommer jeg ikke til at spise 100% vegansk, men jeg vil gøre mig umage for at spise mere vegansk mad. Jeg glæder mig til at lade mig blive inspireret af de opskrifter fra Danmarks veganske forening.

Jeg håber, at der er nogen af jer, der vil lade sig inspirere og deltage i denne begivenhed. Jeg har planer om at overtale et par af mine venner til også at spise vegansk mad i marts. Nu må vi se, om jeg får heldet med til at overtale.

God lørdag til jer alle.