Go´davsen fineste læsere:)
Den her weekend må have været et af de vanskelige for mine stakkels søstre og kusiner, da jeg på grund af Thno´s weekendtur til København valgte at placere mig og min tykke mave i Viborg og derfor ubevidst pressede dem og deres planer 🙂 Jeg vidste godt, at de på et eller andet tidspunkt ville holde en babyshower for mig, men da de alle fem er noget overtroiske i perioder, så havde jeg lidt tænkt, at de ville placere babyshoweren senere henne. Men de måtte desværre arbejde under tidspres søndag, da de endelig havde fået mig ud af døren sammen med kusine Kala. Men sikke et syn, som jeg kom tilbage til igen!
Mine skønne veninder var kommet og den fineste bord var pyntet og jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra selve dessertbordet. Den var så elegant og selvfølgelig BlÅ 🙂
Her kommer billederne fra min babyshower:
  
  
  
  
  
  
Kusine Lohy var primus motor bag dessertbordet og den fine kage, mens kusine Vahy var chefkokken bag maden. Søstrene tog de praktiske opgaver og assisterede chefkokken. Jeg nød både maden og kagerne og var meget taknemmelig for al deres arbejde, fordi de har alle været på overarbejde. Jeg vågnede op i morges og det eneste som slog mig var at sende dem en besked, hvor jeg skrev, at jeg elsker dem:) Fordi de er jordens bedste søstre og kusiner.
Og tilsat en flok skønne veninder så fløj timerne og trods for min spændte mave og muskelsmerter, så nyd jeg virkelig dagen i går. Selvom jeg var helt færdig af træthed, da jeg kom hjem, så skulle Thino se alle billederne og gaverne inden jeg overgav mig til at sove:)
Jeg siger det igen – jeg er en vaskeægte heldig pige omgivet af mange skønne mennesker.
Tusind tak piger – FOR ALT 🙂