Aalborg, my little heaven:)
Hjemme igen efter en dejlig dag i Aalborg og jeg mærker en indre glæde:)
Jeg elsker Aalborg og har så mange gode minder fra de fem fantastiske år, hvor jeg boede der. Min veninde Chris og jeg tog afsted sammen og da jeg havde et møde, så tog hun videre over til sin familie og vi aftalte at mødes senere. Efter mødet tog jeg over til et af mine yndlings butikker, Læsehesten, som ligger på Reberbansgade. Her tager jeg mine gamle bøger med og bytter over til nye bøger, som jeg endnu ikke har læst. Jeg kan bruge timer i denne butik og elsker at vandre rundt og finde de rigtige bøger. I dag fandt jeg flere bøger fra Maeve Binchy og jeg er så klar til tid på sofaen i morgen. Maeve Binchy er en irisk forfatter og hendes skrivestil er bare lige mig. Jeg føler, at jeg er tilstede i den irisks landsby, hvor handlingerne tit finder sted:)
Jeg har også fundet en bog, som jeg glæder mig til at fortælle mere om på min såkaldte boghjørne, som beklageligvis har stået stille i noget tid, men det skal jeg nok få ændret på snarest:)
  


Alt i alt en skøn dag, hvor jeg fik tilbragt noget tid sammen med min elskede veninde Elizabeth og fik set noget af Aalborg igen og ikke mindst besøgt Stygges restaurant.
God aften:)