God morgen allesammen og hej torsdag:)
I dag omhandler indlægget måske mere til de vordende forældre eller måske til jer, som i fremtiden bliver gravid og kan gøre brug af denne viden, men det handler simpelt og enkelt om gratis babypakker.
Jeg har i denne uge fået hentet de fleste gratis babypakker efter at have brugt lidt tid foran min bærbar, da man som regel skal ind på de forskellige hjemmesider og blive medlem og herefter modtager man enten en mail eller sms, som man kan bruge de forskellige steder.
Min egen viden rækker til følgende steder, hvor man kan få gratis babypakker:
Lidl -http://www.lidl.dk/da/lidls-babystartpakke.htm
Rema 1000 – http://rema1000.dk/sortiment/babystartpakke/
Babysam – https://www.babybox.dk
Libero – https://www.libero.dk
MAM sut – https://www.facebook.com/MAMDanmark/?fref=ts
Matas – her skal man være medlem af club matas og herefter krydse af ved club matas baby. Herefter kan man henvende sig nede i den nærmeste butik og blot oplyse sit mobil nummer.
Nogle byer har babypakker hos føtex og apoteket, men det er ikke alle butikker, så derfor lidt svært at anbefale. Ligeledes har jeg bevidst heller ikke skrevet, hvad de forskellige gratis babypakker indeholder, da jeg kan høre fra min søster og veninder, at pakkernes indhold ændre sig.
Men jeg syntes at det skønt, at man kan få lov til at prøve de forskellige produkter (helt gratis) og på den måde blive afklarer med, hvad man egentlig gerne vil bruge til sit barn.
Jeg er blevet anbefalet til at blive medlem af https://www.nestlebornemad.dk, da man her kan få gode råd og få afdækket sine tvivl omkring maden.
Der kan sagtens være flere gratis babypakker, som jeg ikke har fået med, men de her er ihvert fald dem, som jeg har fundet frem til. Jeg vil helt klart sige, at babypakken fra Fakta og Rema 1000 er mine favoues:)
Smid endelig en kommentar, hvis du kender til mere som vi kommende eller nybagte forældre skal kende til:)
Nu er det tid til pause fra babydelen og nyde denne dejlige torsdag med nogle skønne damer:)
God torsdag derude…