Den 14 februar og Valentines day 2016 …
Det skøre billede af moi og min halvdel er taget i går aftes efter familiebesøg og overtræthed, men klokken var midnat, så 14. februar 2016 var jo ankommet:)
Det er lidt sjovt at læse historien bag fejring af denne dag, men jeg kan nu godt lide, at man har givet plads til, at denne dag gør man lidt mere for at værdsætte og glæde sin partner. Jeg er ikke typen, som har holdning til at om der skal gives gaver eller blomster, men forholder mig blot til, at denne dag fejrer man endnu en gang sin kærlighed:)
Det kan gøres på mange måder og ingen Valentines Day har været ens hos os. I dag skal jeg ud og spise brunch med familie og venner, mens Thino er på arbejde. Vi talte sammen om vi skal ud og spise, og da jeg efterhånden er mere plaget om aftenen, så har vi valgt at hygge hjemme med god mad og rød sødevand. Det glæder jeg mig til:)
Blomster, chokoalde, gaver eller ej, så har jeg en dejlig Valentine, som jeg elsker højt og har taget 14. februar til mig ligesom alle de andre mange gode mærkedage. Det er amerikansk og jeg har hørt mange sige, at det er bare for at glæde blomsterhandleren, men hvorfor sige nej til en dag, som der ikke er noget ondt i. Jeg vil gerne have lov til at sige, at jeg også godt kunne lide 14. februar, da jeg var single, fordi der tilbragt jeg også dagen med de samme skønne venner, som jeg skal mødes med om lidt. Det er op til en selv, hvad man vil gøre dagen til ligesom meget andet i livet.
Rigtig god 14. februar til jer alle:)