Hejsa derude:)
Her i Sønderborg skinner solen og vi har haft en festlig lørdag med hele to fester 🙂
I vores kultur er det blevet mere normalt, at man holder vazhakaappu, som er en slags indisk/tamilsk babyshower. Jeg har aldrig selv været med til en før, så var ret uviden omkring traditionen.
Men min svigerinde Duddy ville gerne holde den tamilske version, mens mine søstre og kusiner holdte den klassiske babyshower og igen kan jeg kun sige – hvor velsignet kan jeg lige være:)
Familien var samlet og sågar familiemedlemmer fra udlandet var ankommet og jeg fik en saree på med en blomsterkrans, som min tante havde lavet. Herefter blev jeg velsignet af alle familiemedlemmer og fik armbånd på i alverdens farver. Det var rigtig sjovt og her kommer nogle enkelte billeder fra min vazhakaapu:
  

  

Igen tusind tak til Vathanan for billederne.
Herefter var der fest for 150 gæster i et lokale, hvor vi fejrede sølvbryllup for Thino´s onkel og tante. Det har været en allertiders weekend og nu er det tid til ren afslapning:)