P16A9374-Edit

Billedet er taget af vathanan kumarathurai photography

P16A9443-Edit

Sidste lørdag var en speciel dag for familien, da der blev holdt vazhakaapu ( indisk inspireret babyshower) til min lillesøster Karthi i Sønderjylland. Sareen, som jeg havde på, var faktisk en gave fra min afdøde mor. Sareen er næsten 15 år gammel, men jeg havde aldrig brugt sareen, men blot gemt den som et minde fra hende. Alle de saree´s som hun havde købt gennem tiden, har jeg gemt. For bag hver enkelt klæde hun har købt til mig, gemmer der en skøn historie. Det er lidt underligt at beskrive, men det var som om, at det var helt naturligt, at sareen skulle bruges til min søsters babyshower. Mor har altid været modebevidst, og det kan jo stadig sige selv i dag, selvom hun fysisk ikke er hos os længere. Underligt at tænke på at sareen havde lagt i skabet i 15 år, og ventede kun på den rette anledning….something are just meant to be.:)

Vi havde tilbragt weekenden i Sønderjylland hos familien, og det var skønt. Ungerne elsker det og vi elsker det. Vi bliver jo forkælet som små børn, når vi er på besøg.

I går tog vi turen til KBH, da kusine Vahy blev færdig med sin kandidat som MSc in Business Administration and Information Systems. Vi tog alle en fridag, og hyggede os i KBH med familien. Jeg har oplevet i ny og næ, at nogle har svært ved at forstå, hvorfor man tager den lange ture til KBH eller ture til Canada for at fejre kusinens konfirmation. For os handler det om at være en familie, og at man tager del i hinandens liv og det fylder heldigvis mere end transporten eller økonomien.

P16A9410-Edit