Hejsa skønneste mennesker:)
En hilsen fra mit hotel i Sønderborg ;)Jeg har været nogle dage hos svigerforældrene og i går var vi i tempel, da det var en speciel helligdag for hinduer. Jeg var dog ikke i tempel så længe og Thino hentede mig, så jeg kunne komme hjem og hvile. Jeg er begyndt at føle en anderledes følelse og det er lidt svært at forklare, men jeg bliver ved med at sige, at der ikke går længe til fødslen. Om mine “diffuse” følelser får ret eller uret vil tiden vise sig, men en ting kan jeg ikke undvige – min mave er blevet kæmpestor 🙂
Vi er i ventetiden, så det udnytter vi med fjollebilleder. Thino prøver at overbevise mig, at der stadig er goooood tid til at babyboy kommer og jeg skal nyde tiden. Så det prøver vi at gøre;)
Jeg får tit at vide, at jeg skal slappe af og slappe af, men at sidde stille i mere end 30 min er virkelig en prøvelse for mig, så jeg har allerede besluttet at lave to kreative projekter, når jeg kommer tilbage til Aarhus. Jeg har i hvert fald været og samle en masse grene fra æbletræet, som skal indgå i projektet. I´ll be back …..
  

God tirsdag:)