Plantetrenden har lagt op til, at det er IN at have sukkulenter i hjemmet. I familie med sukkulent er blandt andet kaktus, som man måske kender bedre fra hver dagen. Men plantetrenden har lagt op til, at de disse planter kan bruges på mange måder og blandt andet som værtindegaver, store krukker og sågar til valentines, hvor jeg fik to søde krukker af min mand. Derfor var det også oplagt for mig, at bruge disse unikke planter i en blomsterdekoration til min kusine Vahy, da hun afsluttede sin kandidat.
Det gode ved netop disse fantastiske grønne planter er, at de holder længere uden vand og kræver ikke voldsom pasning.
Jeg valgte dog også at bruge 3 roser og kalanchoe, som også bliver omtalt som brændende kærlighed. De er nemlig også kendt for at holde længere end typiske stilkblomster, men roserne måtte med selvom de dør hurtigere.
Min kusine har altid elsket været vild med farven grøn og da grøn også er håbets farve, så var det oplagt med en grøn blomsterbuket:)
  
Jeg købte dem i små potter, fjernede jord og pakkede dem ind i mos. Herefter gik jeg i gang med at binde og brugte også grene til at holde den store og tunge buket.


I morgen skal jeg lave et nyt kreativ dekoration, som en slags inspiration til bordet og måske kommende bryllupsbord:)