Hejsa verden 🙂
Her er vores første billede af vores Lillemand, som er taget af Vathanan fra Vathanan Kumarathurai Photography. Lillemanden er nu over en uge gammel og vi kan slet ikke få nok af ham. Dagene flyver afsted og jeg har for tiden Nik & Jay´s sang i hovedet: Natten er ung og pigen er smuk…. tra laa la… 🙂 Om pigen er smuk eller ej, men natten er nemlig hver evig eneste dag ung og laaaang:) Jeg skal vænne mig til at vågne hver anden time og aldrig havde jeg troet, at jeg skulle glæde mig så meget over se en ble med tis eller afføring 😉 Ha ha ha ha…
På en uge har jeg oplevet så meget lykke og glæde og jeg elsker at se samspillet mellem far og søn. Det smil som jeg ser på Thino´s ansigt har jeg heller aldrig set før. Men det er ikke kun de gode følelser, som jeg har mærket, men også de andre følelser, som jordmoderen venligt havde rådet mig om. At amme er ingen let sag og når Lillemanden græd, så følte jeg, at jeg var ved at dø indeni. Men med dagene, så vænner jeg mig til mere og mere og kan genkende flere af hans behov. Men en dag ad gangen og nogle dage er det simpelthen en time ad gangen. Vi får som vanlig stor støtte fra familien og det er vi virkelig taknemmelig for, fordi det er en hård omgang for både kroppen og psyken.
Så mange venner har skrevet og vil gerne besøge os og det varmer virkelig os, men vi har i vores tilfælde valgt og sige, at vi venter med besøg. Vi er nødt til at finde en hver dag med Lillemanden, som er vores første prioritet lige nu også har vi også meget bedre overskud til at tage imod alle vores skønne venner.
Nu vil malkekoen tilbage til marken og ønske jer alle en dejlig dag:)