I dag har jeg startet en ny konkurrence med mine søstre og kusiner om, hvem der kommer til at gå fleste kilometer i denne uge. Jeg har brugt denne anledning til at gå rundt i Aarhus by. Jeg er ofte i Aarhus by om eftermiddagen, hvor der plejer at være masser af mennesker og trafik. I dag gik jeg rundt i byen om formiddagen og det var dejligt, da der ikke var mange mennesker og jeg nyd stilheden. Jeg tog tid til at gå rundt i de små sidegader, som jeg normalt ikke plejer at besøge. Der er mange interessante butikker i de små sidegader og dem forsømmer jeg ofte. Turen ned i strøget er også en dejlig måde at nyde det gode vejr på.
f618405e-f757-4dec-9baa-7c2d8ef1ee43-1.jpg
På strøget er der en blomsterhandler, som jeg ofte besøger på hjemturen og i dag fandt jeg disse gule tulipaner. Jeg kommer i rigtig forårshumør bare ved at se blomsterne.img_0609-1.jpg

Jeg har også været forbi butikken Bahne i Bruuns galleri. De har nogle fede ting til hjemmet og jeg faldt over den danske designer Margit Brandts opbevaringskufferter. Der er fire forskellige størrelser og samlet koster de ca. 2000 kr. Jeg blev begejstret for kufferterne, men dog ikke nok til, at jeg ønsker at købe dem nu. De må vente til en anden god gang;O)
img_0602.jpg

Hvor er det dejlig afslappende at have ferie ;O) Jeg har indtil videre gået ca. 7 km og da jeg har ferie resten af ugen, så giver det mig gode muligheder for at gå nogle lange ture. Mens jeg har haft ferie, har jeg været god til at få slappet af og gået ture. Det bliver svært at fastholde denne gode rutine, når jeg vender tilbage til arbejdet i næste uge. Jeg håber, at jeg vil være stand til at holde fast i gåturene om eftermiddagen. Det er først, når jeg holder ferie over en uge, at det går op for mig, at der er meget mere i livet end arbejde. Jeg vil for alvor nyde de næste par dage, hvor jeg har mulighed for at sove længe og rigtig få ladet op i energidepoterne ;O)

Jeg håber, at I alle har nydt jeres påskeferie 🙂