1.april 2016 og Halløjsa til frække aprilsnar 🙂
Solen skinner smukt i Sønderborg og de sidste par dage har der rigtig været forårsvejr udenfor. Lige nu har jeg lidt kvalitetstid foran computeren med en kop te, mens 1 styk mand og 1 styk baby sover tungt 🙂 Hvis jeg skal påpege det positive ved at være oppe hver anden time om natten, så vil jeg helt sikkert nævne tidspunktet ved 4-5 tiden, hvor fuglene begynder at synge. Længe går der ikke før solen titter frem og jeg mærker en indre glæde. Så sidder jeg i min dejlige stol med mit dyreste eje i hånden og kæmper mod trætheden og tænker på alle de steder, som jeg gerne vil vise Lillemanden. Skoven, stranden, klitterne, Himmelbjerget, Vejle Fjord og al det smukke natur, som jeg selv har set og elsket indtil videre.
  
I dag er det 14 dage siden at Lillemanden blev født og livet for alvor forandrede sig hos os. Vi er så småt begynde at finde nogle enkelte rutiner i hver dagen og vores daglig gåture, mens far har barsel er helt sikkert et af dem. Lillemanden sover rigtig godt i barnevognen og ikke mindst nogle gode timer efter en gåtur. Men det er ligeså dejligt for mig med frisk luft, solskin og en catch up snak med Thino. Lillemanden fylder meget af vores hver dag, men jeg minder mig dagligt på, at mit ægteskab må ikke forsvinde blandt blepakkerne.
Jeg er vældig god til at pakke frugter med til os på vores små ture og det gør også, at vi ikke bliver frister til andre lækkerier. Det er i forvejen ikke let at sige nej tak til svigermors lækker mad og jeg får jo spist ris hver dag 😉 Men så prøver jeg at fylde frugter ind i de andre tider, hvor jeg har lyst til noget sødt. Det er små skridt, men jeg har stadig ikke fået lov af lægen til at hverken hoppe eller danse, så små skridt er ret tilfredsstillende for tiden 😀

Nu vil jeg nyde stilheden og min te inden malkeproduktionen atter skal på spil. Jeg ønsker jer alle en dejlig solrig weekend og velkommen til april måned:)