En sovende baby på mit skød og tre puder danner grundlag for at jeg kan nå min bærbar, så jeg kan få postet mit seneste indlæg 🙂
I søndags blev vores baby navngivet og det var en meget speciel begivenhed for os. Vores lille dreng hedder nu Krishnan og kaldenavnet er allerede baby Krish 🙂 Det er egentlig farmand og onkel Goch, som står bag navnet, men med stor velsignelse fra mor her og den øvrige familie. Det er nok ikke en hemmelighed, at min kusine Lohy er yderst smilende og tilfreds med navnet og allerede i gang med at afspille diverse sange til Lillemanden;)
IMG_0587.JPG
I anledning af hans navngivningsdag, så havde jeg ønsket, at Lillemanden skulle have traditionelt tamilsk tøj på. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var muligt at finde det i hans størrelse. Men da min svigermor havde hørt mit ønske, så gik hun i gang med sit hemmelige projekt, nemlig at sy sættet selv. Hun er superdygtig til at sy og jeg hoppede af glæde, da jeg så sættet. Det var simpelthen så sødt og Lillemanden smeltede mit hjerte i hans outfit:)
At Lillemanden nærmest sov igennem hele ceremonien er en helt anden side af sagen;)

Nu må jeg heller få ordnet vasketøjet inden Lillemanden vågner og kræver min fulde opmærksomhed igen.
Jeg ønsker jer alle en fantastisk blæsende dag:)