Så er vi halvvejs på ugen efter en skøn weekend hos familien i Rødekro. Vi havde arrangeret en surprice b-Day party for min storesøster i Rødekro, hvilket var en kæmpe succes. Det er ikke nemt at holde noget hemmeligt for hende, men det lykkes os at få arrangere en fest lige efter hendes smag:)

Min søster elsker at shoppe, så hun er også begyndt at shopper for mig. Hun shopper ofte tøj til mig, og må ærligt indrømme at hun rammer plet de fleste gange. Det gjorde hun også med denne kjole. Jeg har aldrig været vild med lange kjoler, men begyndte at købe maxi kjoler under mine graviditeter. Jeg synes, at det var meget behageligt at have på, især med stor mave og ekstra kiloer. Jeg har efterfølgende fundet ud af, at man ikke ser så dum ud i en lang kjole:) Jeg er vild med farven, mønstret og modellen på kjolen. Kjolen kan købes i HM.
maxikjole

maxikjole_2

maxikjole_1

Jeg er i gang med at lære manden at tage billeder. Som I kan se, er der et stykke vej endnu:) Han har ellers taget en del billeder før i tiden, men er kommet væk fra det efter han opdagede smartphones 🙂