P16A3375-Edit-Edit-Edit

Jeg fortsætter h&m trenden og byder ind med et nyt indlæg med en ny kjole. Kjolen passede perfekt ind, da Vathanan Kumarathurai Photography skulle teste noget fotoudstyr og arbejde med nære billeder. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke duer til nære billeder. Men tænker da klart, at jeg skal forsøge med flere nærbilleder for bloggens skyld. Kjolen er købt i december måned og brugte den til julemiddag i sommerhuset første gang. Synes at h&m har en fed kollektion af maxikjoler, lige efter min stil. Jeg vil ønske, at vi for alvor kan få mere sol og varme, så jeg så småt kan begynde at finde sommertøjet frem:)
P16A3388-Edit
Weekenden startede fantastisk, da jeg havde taget fri fra arbejde i fredags, og havde besøg af 2 dejlige piger. Børnene var i institution, og jeg kunne hygge mig med pigerne uden forstyrrelse. Jeg er ikke god til at tage fri og bruge dagen på mig selv. Tit føler jeg, at jeg ikke har tid til at se vennerne i hverdagen pga. børnene og i weekenderne har vi altid planer. De fleste veninder bor uden for Viborg, så der skal lidt planlægning til.
I dag har vi besøg af mine søstre og nevø, og vi har været en tur på kræmmermarkedet og nu står den bare på hygge her hjemme.:)