Troende eller religiøs vil ikke være min egen beskrivelse af mig selv, men i dag føler jeg, at miraklernes tid endnu ikke er omme:)
Som jeg skrev i mit indlæg i går, så er K inde i en periode, hvor han gerne vil vugges og holdes om. Det vil jeg selvfølgelig gerne, men det er også hårdt for kroppen. Så for to uger siden startede min elskede mand mig op hos en fysioterapeut og det er dejligt med massage. Men udover det, så kunne jeg i morges vågne op til denne mirakel ammestol:)
På min ture i hver dagen, så kommer vi nogle gange forbi Babysam i Tilst og en dag så begyndte K og skrige og skulle bare have mad Nu og Her. Jeg skyndte mig ind på babysam´s babylounge og ved i hva sødeste læsere, den er super hyggelig og dejlig ren. Vi sad nærmest og hyggede os og jeg prøvede for første gang den skønne gyngestol fra ammestol.dk. Øj, det var tæt på at både K og jeg faldte i søvn i Babysam:-)
Jeg fortalte Thino om den her mirakel gyngestol, som er perfekt til at amme/vugge/sove, da den nærmest vugger af sig selv og kan komme ned i 7 forskellige trin i tilfælde af, at jeg selv skal have en lille lur. Udover det så er den lækker vuggende fodskammel med og lommer i siden på stolen, så jeg kan have klude, sutter osv. Tænk, at så kørte Thino hele vejen til København efter arbejde og i morges kunne K og jeg starte vores nye liv i vores dejlige stol.
IMG_0908.PNG

Babylounge i Babysam Tilst

Jeg vil heller kalde den gyngestol end ammestol, da jeg mest har behov for stolen, når K skal vugges eller jeg selv trænger til et hvil. Det er ikke en stol, som forsvinder blot fordi amning stoppes:)
Der er mange forskellige modeller på ammestol.dk og jeg takker babysam Tilst for at have haft den model i deres babylounge.
Rigtig skøn dag til jer alle – fordi vores dag er bare allerede fantastisk:)