Endelig har jeg fundet noget, der virker mod skæl.

Jeg har i flere år døjet med skæl. Jeg har prøvet diverse skælshampooer, men det har aldrig lykkedes mig at komme af med det.

For et år siden blev jeg anbefalet af en af mine veninder om at bruge tea tree oil i shampooen. For et par uger siden tog jeg mig sammen til at tage til helsebutik og købe tea tree oil, og mens jeg var i byen, fik jeg også købt skæl shampoo i Matas. Jeg puttede fire dråber af olien i shampooflasken, og fik efterfølgende rystet det godt sammen. Olien er blandt andet kendt for at have et anti-skæl virkning. Man skal dog være varsom med mængden af dråberne i shampooen. For mange dråber kan give en sviende fornemmelse, og for nogens vedkommende kan det også udløse allergi.

img_0622.jpg

Jeg synes, at de fire dråber, som jeg har puttet, har en passende mængde. Det svier lidt i øjnene, men ikke på en ubehagelig måde. Jeg er ikke så vild med lugten, men det er dog til at holde ud.

img_0621.jpg

Indtil videre har jeg brugt shampooen  tre gange om ugen i ca. tre uger. Jeg kan mærke, at shampooen har været effektiv, og nu kan jeg nøjes med at bruge den en gang om ugen.

Jeg vil anbefale det, hvis du har problemer med skæl.