Da Muraj.dk i går postede en reklame for den sorte smykkeskrin, hvor man kan opbevare sine ringe og øreringe, så tænkte jeg, at det var på tide at lige få styr på min egen. I travlheden kan jeg godt glemme orden og i dag fik jeg tid til at gå det hele igennem, mens faster passede K:)
Før i tiden havde jeg en smykkestativ til alle mine øreringe, men ørestikkerne var dem, som jeg brugt mest til hver dag og jeg var ikke god til at få brugt de forskellige modeller, da jeg både skulle have dem på og af smykkestativet. Den her smykkeskrin er dejlig nem, da jeg hurtig kan få fat på de forskellige øreringe og derfor får brugt flere forskellige end lige de samme to, som jeg ikke har fået sat på plads:)
  
Jeg er super glad for denne løsning, da det både skaber overblik og let adgang til mine smykker. Hvis du også har det på samme måde, så ind på Muraj.dk og få bestilt. Du kan spare fragten ved at afhente varen i Aarhus, Rødekro eller Viborg:)
Rigtig god dag allesammen:)