God formiddag derude:)
Det gode vejr ser ud til at fortsætte og ugen er startet godt ud for mig. Lille K er en skøn dreng og for hver dag siger han nye lyde og smiler sådan, at mit hjerte lige laver et ekstra hop (sådan føles det i hvert fald).
Sidste uge var jeg slet ikke ude og løbe, som jeg havde planlagt eller håbet på. Men som jeg altid plejer at sige, så er der ingen grund til at dvale i fortiden, men blot sadle op igen og tage kampen igen:) Så i går aftes omkring 22:30 var der helt stille på hjemmefronten og mens farmand passede K, så løb jeg lille tur på 15 min efterfulgt af hjemmetræning, guidet igennem af min fantastiske aps. Jeg har atter meldt mig ind i fitnessworld.com, som for tiden kører et fantastisk tilbud, hvor oprettelse er helt gratis og man får 50 % procent rabat i hele juni og juli – det er ik så ringe endda´:)
Men planen var, at jeg skulle besøge fitnessworld med min søster, men K var rastløs og ville gerne underholdes, så planerne blev ændret, men træning blev det til. Jeg har ikke brug for at bokse igennem i en time, men starter min træning op den fart, som min krop tillader. Jeg havde enormt meget væske i kroppen under graviditeten og det kan især mærkes på mine knæ og fødder, så jeg træner i en fin tempo, så mine muskler og led kan følge med.

IMG_1158.PNG
Men til alle jer der ude, som heller ikke altid kan nå motioncentre, så anbefaler jeg igen denne aps. Jeg har tidligere blogget om den og her kommer den igen. Man for trænet, mens man bliver guidet og faktisk også presset,da meningen er, at man skal blive ved indtil kvinden også færdig.
Lidt udstrækning og efterfulgt af et bad, så gik en glad Kathi i seng. Man bliver faktisk enorm glad, når man har gjort lidt for sig selv og sin krop.
En skøn tirsdag til alle jer:)