God morgen 🙂
Varmen har valgt og tage en lille pause og endnu en dag byder på regnvejr. Jeg kommer lidt i efterårsmood, når det virker lidt gråt udenfor. Det betyder masser af te uden koffein og tæppe med på sofaen. Det er selvfølgelig ikke helt ligesom i gamle dage (GAMLE DAGE- nej, det skrev jeg bare ik, 🙂 ), men nu er der jo en lillemand, som skal underholdes og tales med:)
I går startede dagen med solskin og de flotte pæoner fra svigerforældrenes have strålede smukt i vores spisestue. De er så smukke og kæmpestore!
Min dejlige kusine Vahy havde i sidste uge skaffet mig de forskellige Peri Peri sauce fra Løvbjerg til små 5 kr stykket og jeg var overlykkelig. Jeg elsker Nandos og besøger flittigt restauranten i udlandet og noget træt af, at der ikke er en Nandos i Danmark.
Men det skulle altså være en Peri Peri mandag på hjemmefronten, så hele kyllinger smurt ind i peri peri kom i ovnen og når Lille K tog sig sine små hvil, så gik jeg i gang i køkkenet med en pastasalat med karrydressing. Den er utrolig let at lave og smager perfekt til kylling.

Her er min opskrift:
200 g pasta
500g cremefraiche
2-3 spsk karry (smag dig frem)
1 tsk sukker
1 tsk salt
1/2 tsk peber
En smule citronsaft
100 g ærter
3 forårsløg
1/2 agurk
5-7 Cherry tomater

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen og lad det køle af.
  2. Rør cremefraiche, karry, sukker, salt, peber og citron godt sammen.
  3. Lad dressingen trække 1 time i køleskabet.
  4. Skær forårsløg og agurk i små stykker. Halvere tomaterne.
  5. Pastaen blandes med dressingen og grøntsagerne og sættes atter på køl indtil servering.


Mandag behøver ikke altid være afslutning på weekendens hygge, så hvis man lige finder nogle lette retter og inviterer familien eller venner, ja- så fortsætter weekenden altså stadig om mandagen:)
Lad os se, hvad denne tirsdag byder på:)
God dag allesammen…