Hejsa allesammen:)
En fantastik weekend er ovre og et år ældre er jeg blevet:) Vi var til reception i Odense og ved midnat stod min familie og venner på parkeringspladsen med sang og kager, så en bedre start på de 32 kunne jeg vidst ikke have ønsket mig. Jeg takker alle for de mange hilsner på sms og facebook og synes allerede meget godt om tallet 32;)

Jeg har sat et nyt mål om at træne om morgenen, da jeg simpelthen er for træt om aftenen og ender med at aflyse. Desuden fandt jeg også ud, at jeg egentlig også gerne vil hygge lidt med Thino og Lille K om aftenen og det er svært at nå det hele.
Så nu, hvor jeg er ved at have ret godt styr på Lille K´s dagsrytme, så er planerne simpelthen blevet ændret. Jeg har nu fundet ud af, at det er bedst at fange K, når han er ved at gøre klar til et nyt hvil ved 9-tiden og pakke ham ind i barnevognen og afsted til fitnessworld. I dag gik turen med at nyde alle de mange stimuli og da vi nærmede os fitnessworld, så gav K op og overlod sig til søvnen. Jeg fik trænet godt en halv time inden han vågnede og da humøret stadig var i top, så trænede jeg videre, mens K lå ved siden af.

I sidste uge startede jeg i DGI-huset med holdtræning for mødre og jeg elsker det. Holdet hedder Mor i form og jeg træner nu tirsdag og torsdag. Det er helt vildt fedt, at man har barnevognen med oppe i lokalet og kan gå til og fra, hvis børnene er urolige. Det er afslappende for psyken og man får trænet hele kroppen igennem. I morgen er det igen tid til at besøge DGI-huset i Aarhus og det er dejligt at variere træningen på denne måde.
Jeg får så meget energi og overskud ved at træne, så det er skønt at finde nye måder, når de gamle ikke længere kan gå.
Go´mandag:)