Solbriller følger ofte den gængse mode, og i år er der et stort og spændende udvalg. Solbriller kan bruges som accessories, og nogle er bedre til at bruge dem som accessories end andre. I det nedenstående link kan du finde forskellige typer af solbriller som er in.

http://www.fashionisers.com/trends/spring-summer-2016-eyewear-trends/

For at bruge solbriller som accessories kræver det jo, at man har mere end et par solbriller. Det er i hvert fald, hvad jeg bruger som jeg som et argument, hver gang jeg køber et par nye ;O) Oversize solbriller er fortsat i mode og det er heldigt for mig, da jeg elsker oversize. Victoria Beckham er en af dem, der ofte går med oversize solbriller, og jeg synes, at det klæder hende godt. Min inspiration til at bruge oversize solbriller kommer fra hende.

Trods min store kærlighed til oversize solbriller fandt jeg et par virkelig fede ikke-oversize briller i Mango sidste år. Det er et par solbriller med katteøjne som Audrey Hepburn bærer i filmen “Breakfast at Tiffany’s”. Uheldigvis fik jeg dog ødelagt dem. Jeg må simpelthen holde op med at sidde på mine solbriller eller putte dem i håndtaske med 1000 andre ting. Der er grænse for, hvad et par solbriller kan holde til;O)HepburnJeg var i Zara i Odense for to uger siden, hvor jeg fandt disse solbriller. Jeg faldt både for design og farven. Faktisk er jeg begyndt at blive glad for solbriller med katteøjne designs, og jeg tror, at det bliver mine sommer 2016 solbriller.

P16A9065

P16A9059-EditNogle går op i at finde solbriller, der passer til deres ansigtsform, hvorimod jeg køber de solbriller, som jeg synes er fede. Jeg er god til at veksle mellem mine forskellige solbriller, især om sommeren. Alle mine solbriller hænger oven på mit spejl, så det er nemt at danne overblik over dem.

Jeg er næsten holdt op med at købe dyre solbriller, da jeg altid får dem ødelagt. Solbrillerne fra Zara kostede 129 kr., og hvis de gør i stykker, så går det nok.

Jeg håber, at vi får en god sommer, således jeg får god mulighed for at bruge solbrillerne;O)