God aften sødeste læsere:)

Uge 26 takker ud og en ny uge venter os alle. Det har været en fantastisk uge for mig. Jeg er for alvor kommet i gang med træning og min bedste træningspartner er altid med. Han tiltrækker dog en masse opmærksomhed fra både unge og ældre, som synets, at han er sådan en lille flot fyr og sikke stille han er. Mor smiler og nikker:)
  
Mens Lille K´s seje far har fået weekenden til at gå med Ejner Hessel fodboldskole for en stor flok friske og seje børn, så har vi tilbragt lørdagen i Randers regnskov med familien. Jeg har for første gang, frivilligt, været så tæt på slanger og nej, de bliver aldrig noget, som jeg kommer til at lide.
 
IMG_1606.JPG
Vi tog efter Randers regnskov til Viborg, hvor vi hyggede med god mad og en lækker kage, som min søde kusine Vahy havde taget med.
IMG_1604.JPG

Da vi ikke var forbi om lørdagen og se til farmands projekt med Hessel fodboldskole i Tilst, så valgte K og jeg at tage turen forbi efter træning i dag og jeg var ret overrasket over at se så mange deltagende børn. Det er så fedt:)
Jeg ser frem til, at K bliver så stor, at han kan deltage i disse arrangementer med farmand.
Kroppen siger snart sovetid, men jeg udnytter lige at K sover og får ordnet enkelte praktiske opgaver og får hyggesnakket med Thino, men savner sjovt nok K´s larm. Man bliver nok lidt småskør af at blive mor:)
Det har været en dejlig weekend og jeg ser frem til en ny uge med masser af skønne oplevelser.
God nat derude:)