De sidste tre måneder har jeg spist et æble om dagen, fra mandag til fredag. Jeg har haft æblerne stående på mit arbejde og har spist dem som mellemmåltid. Jeg har aldrig været god til at spise frugter og var derfor stolt af mig selv over, og jeg har fået indført en rutine Jeg har fastholdt denne vane i tre måneder.

Det var nu ikke et hvilket som helst æble, men Pink Lady. Jeg elsker smagen af
Pink Lady, da smagen er sødlig. Pink Lady er bare mere end et æble, både i smagen og i formen.IMG_0801 IMG_0803

Jeg blev for nylig gjort opmærksom på, at Pink Lady er sprøjtet med kemikalier, som er årsagen til deres lange holdbarhed og fantastiske smag. Jeg burde have vidst det, men jeg tænkte, at de må være sunde, siden de ikke var billige.

Så de bliver mine sidste Pink Lady-æbler, og nu må jeg finde en anden frugt, som jeg kan spise på arbejde. Jeg har besluttet mig for, at frugterne skal være økologiske. Jeg har prøvet at købe nogle økologiske æbler, men synes de var lidt for bitre.

Jeg skal finde en frugt, som kan holde minimum en uge og som ikke har et bitter smag. Det skal heller ikke være en frugt, som jeg skal skære i for at spise, såsom melon. Jeg er ikke så glad for pære, banan eller appelsin. Vindruer er ok, men det er ikke noget, jeg ønsker at spise frem gange om ugen.

Det bliver da svært at erstatte den giftige Pink Lady.