FullSizeRender (4)

Ferien nærmere sig og jeg kan næsten ikke vente. 2 hele arbejdsdage, så er der næsten 4 ugers ferie. Nøjjj hvor jeg bare glæder mig til at slappe af og sove længe.

Vi skal rejse til Sri Lanka i 3 uger. Helt vildt spændt, nu hvor børnene skal med. Vi har ikke rejst langt med begge børn, så det bliver spændende at se, hvordan de vil opleve at være væk hjemmefra så lang tid. Det allermeste jeg ser frem til er, at ikke lave noget og bare RELAX.

Vi er fuld i gang med at pakke, men hold da op, der skal pakkes meget for 4 personer. Jeg skal ikke mangle noget på rejsen. Jeg pakker hellere for meget end for lidt.

Vi skal ude at opleve Sri Lanka, så der følger en del kørsel i vores ferie. Der skal ingenting til før jeg bliver køresyg, så ikke fedt for mig. Da jeg var på Sri Lanka i 2011, havde jeg stor glæde af akupressurbånd/køresyg armbånd. Min søster har også brugte det under hendes graviditet og har haft store glæde af det. Jeg har investeret i et par Sea-Band Akupressurbånd‎ til min store pige på 4 år og til mig. Det er medicinfri, armbåndet får blot kroppen at aktivere sit eget forsvar mod kvalme.
FullSizeRender (2)

FullSizeRender (3)

Akupressurbåndet aktiveres meget let, blot ved at give et svagt tryk på akupressur punkter under håndleddene, og det virker i løbet af få minutter.
Jeg ved ikke om pigerne bliver køresyge, men hvis de bliver, er mommy forbedret. Det gode er, at armbåndet kan bruges igen og igen.

Armbåndet koster mellem 135-140 kr i butikkerne, men fandt det billigere på Jala-helsekost. Jeg er blevet bedre til at tjekke priserne på nettet. Jeg oplever, at det er noget billigere at shoppe på nettet end i butikkerne. Dagen efter at jeg havde bestilt, var pakken leveret på adressen. Det er fedt med hurtig service og levering.