Hallo Monday…
Jeg føler, at det var igår, at jeg tog bussen ned til DGI-huset sammen med K og timerne fra torsdag morgen til mandag morgen føltes som et lyntog. Vejret har været fantastisk og vi har nærmest været sammen med familie og venner lige siden. Efter træning var vi ude og spise brunch med søster Sangi og to herlige fyre og herefter hjem og forberede aftensmåltid til svigerforældrene.
Fredagen fløj væk i Herning og det var skønt at være tilbage i den by, som jeg voksede op i. Sikke mange herlige minder! Jeg glæder mig til at vise Herning til K, når han bliver større.

 
K og jeg er som regel god til at få trænet en halv time hver dag eller gå lange ture, men vi har for alvor holdt mini ferie i fire dage og om lørdagen blev K passet af far, mens mor var til polterabend:) Min dejlige veninde Christina skal giftes og vi havde en skøn lørdag sammen med hende. Vejret var fantastisk og det var et af de mest afslappende polterabend, som jeg nogensinde har deltaget i. Vi var alle godt tilfredse, og jeg var især taknemmelig til min kære mand, som havde kørt rundt og fundet mor, når K skulle have mad;)

Derfor var søndag oplagt til at holde hviledag og om eftermiddagen kørte vi i svømmehallen med K, som viste sig at være en rigtig vandhund:) Jeg er glad for, at Thino trak os afsted, selvom jeg egentlig bare ville flyde på sofaen. K elskede at plaske og jeg nød at være tilbage i svømmehallen efter en længere pause.

En bedre mini ferie kunne vi ikke have ønsket os og nu må jeg tilbage til træning og sundere mad, hvis jeg skal til livs med de sidste ekstra kilo fra graviditeten.
God mandag:)