Hejsa skønneste læsere:)
Solen skinner smukt udenfor og derfor er det helt forståligt, hvis dagens emne ikke lige skaber glæde hos alle;)
Fordi i dag handler det faktisk om juleforberedelser og helt specifikt, så er det gaver til pakkekalender. Jeg elsker jul og december måned er helt klart en af min favorit måneder på året. Siden Thiviyas første jul, så har det været en tradition, at jeg laver pakkerkalender til pigerne.
Jeg elsker at finde små gaver, som de kan pakke op hver dag inden de skal afsted.
Men sidste år var jeg skuffet over min egen indsats, da jeg på grund af graviditeten og flytning samt renovering ikke havde samme tid, som jeg plejer. Derfor lovede jeg mig selv, at i år skal der hygges ekstra meget i december måned. Det er også Lille K´s første jul, så jeg glæder mig virkelig meget:)
Jul TO
Lige for tiden er der sommer udsalg i alle forretninger og dette leder mig til indlæggets højdepunkt. Jeg er nemlig allerede nu begyndt at købe gaverne til pakkekalenderne. Jeg opdagede, at der er flere fordele ved dette. Jeg finder mange gode gaver, som pigerne kan lide, men til næsten ingen penge. Forleden købte jeg farvekridt og vandpistoler til 5 kr stykket og det er noget, som jeg ved, at pigerne både kan lide og bruger.
Jeg har lavet en kurv, hvor jeg samler gaverne og kan til november tager gaverne frem og pakke dem ind. På denne her måde, så er der lagt ekstra omtanke ved gaverne i stedet for at blot finde nogle for at fylde dagene ud samtidig bliver jeg ikke presset til den tid, hvis noget andet skulle komme i vejen:)

Nu skal jeg nok holde for den her omgang med mit juleri og vende tilbage til solskinnet:)
Rigtig dejlig julidag til jer alle:)