Det er præcist et år siden, jeg tog en tur til Thailand med min søster og mine kusiner. Vi fik oplevet en del i Thailand, og nogle af oplevelserne var lidt for spændende;O)

Jeg husker den dag, hvor vi skulle sejle til Krabi, og jeg havde sådan glædet mig til denne sejltur. Vejret var fantastisk, og vi var på dækket og nød den gode udsigt. Min kusine Kala var ikke så glad for varmen og gik derfor ned og fandt en siddeplads, hvor der var aircondition. Kender ikke nogen som elsker aircondition som hende. Hvis jeg dog bare havde vidst, hvad vi ville blive udsat for, så var jeg også med glæde gået ned med hende.

Mens vi lå på dækket og slappede helt af, ændrede vejret sig pludseligt. Himmelen blev næsten sort, og det begyndte at regne og blæse voldsomt. Nogle af de andre passagerer blev søsyge og kastede op, og nogle prøvede at gå hen mod trappen for at komme ned,men faldt, da der var så glat. Jeg var begyndt at føle mig svimmel og havde svært ved at holde mig oprejst. Min søde lillesøster var nødt til at holde fast i mig. Båden gyngede så voldsomt, at jeg tænkte, at nu dør vi. Det var noget af en sejltur, men heldigvis nåede vi i land med livet i god behold;O)

Da vi ankom til øen, havde jeg fået det bedre, og jeg var klar til at gå rundt i de små spændende butikker. Jeg fandt disse kopper og vidste, at jeg skulle have dem med hjem. Man kunne få dem i forskellige farver, men jeg syntes bedst om den lyserøde og blå farve. Jeg kunne bestemt også lide, at koppen havde elefanthoved form. Jeg elsker jo kopper med mønstre og forskellige former.img_0905.jpg

 

7c5dfcf0-1905-4f14-9850-2f461c63367a.jpgDagen efter købte jeg dem og syntes, at jeg havde lavet et godt køb. Jeg viste kopperne til min søster med stor begejstring, men hendes kommentarer var, “ gider du virkelig bærer dem rundt under turen?” “ kommer du til at bruge dem?”. Jeg brød selvfølgelig ikke om sådan nogle trælse spørgsmål. Mit svar til spørgsmålene var stort Ja. Da jeg så skulle bære dem rundt, kunne jeg godt se, at det ikke var helt gennemtænkt, men nu havde jeg jo købt dem.

Det var hårdt at bære rundt på disse kopper, men jeg var så stolt, da jeg kom hjem med dem. Nu til min søsters spørgsmål om hvorvidt jeg bruger dem. Jeg synes stadig, at de er smukke, men har desværre ikke brugt dem endnu.  Lige nu samler de bare støv oven på køkkenskabene. Hvis jeg ikke snart begynder at bruge dem, kommer de til at forblive souvenirs fra Thailand;O)

Jeg vil ikke give min søster ret, og derfor bliver jeg nødt til at bruge dem snart;O)