Der er intet bedre end at komme hjem fra en dejlig ferie og tømme sin postkasse, hvor man finder en pakke fra en skøn kreativ kvinde. I pakken lå der to smukke tasker, som jeg kommer til at bruge dagligt, nemlig som en del af pusletasken. Jeg har mange ting i min taske, da Lille K efterhånden kræver mange ting på vores ture, så gaven fra skønne Tina er blot med til at skabe overblik i tasken og en sikker kæmpe hjælp, når det skal gå hurtigt:) De skal nemlig bruges som tasker til vådservietter og bleer
  


Tina er en ægte kretiv blæksprutte og hun lærte mig at sy toilettasker. Den lyserød taske syede jeg sammen med hende:)
I dag er hun så sej, at hun har udgivet sin egen bog ” Moderne Genbrug”, som kan fåes flere steder, blandt andet i bog&ide og på saxo.com..
Tina kan sy de fineste tasker af gammel jakke, puder, dug og meget mere. Dette fortæller hun meget mere om i sin bog, mens ellers kan man finde hende på handmadeby.dk og under samme navn på instagram, hvor hun sælger sine fine tasker i alle størrelser.
En glad mor går snart i seng og sender Tina et kæmpe knus:)