Jeg elsker at blogge om de fede outfits, som jeg finder i H&M. Denne gang bliver det om denne elegante jumpsuit. Da jeg så den i butikken, var jeg ikke sikker på, at den skulle med mig hjem, men da jeg prøvede den, vidste jeg, at den var en keeper;O) Den var nem at tage af, og det er en af mine vigtige kriterier for jumpsuits. Jeg synes også, at prisen på 599 kr. er rimelig for denne jumpsuit.img_0921.jpg

Jeg kunne godt lide, at den sad lidt løs på kroppen, og kunne også godt lide detaljen med, at buksebenene var brede. Taljen bliver også godt markeret, og jeg har valgt at bruge en bælte for at markere taljen yderligere

.img_0919.jpg

Jeg har godt nok taget stiletter på, men man kan sagtens også bruge sneakers eller sandler. Personlig kunne jeg bedst lide at have stiletter på til denne jumpsuit, da jeg syntes, at mine ben så kortere ud uden hæler.

Denne outfit kan både bruges i hverdagen men også til fester. På grund af de korte ben, egner denne jumpsuit bedst til bruge om sommeren. Hvis man er til noget casual eller det simple look behøver man ikke tilføje accessories, men hvis man til gengæld ønsker et festlook, kan man matche det med fede accessories og et par høje stiletter.

Jeg har haft glæden af at bruge dette outfit en gang, og hvis vejret fortsætter, som det gør nu, bliver det snart pakket væk med mine sommertøj.

Hvis der er nogle af Jer, der også synes, at denne jumpsuit, er lige noget for jer, er jeg sikker på, at I kan købe den til halv pris i H&M. De kører med masser af sommertilbud nu;O)