Halløjsa i klubben:)
IMG_2434.JPG
Så er weekendens fest ovre og det betyder også, at weekendens pyntning er slut. Det var en familiefest og lokalet var i Herning. Temaet var “Apple”, da vores kære Mithu er glad for mærket og da det var 18 års fødselsdag, så kørte vi klassisk stil. Farverne var afdæmpet og pynten tilpasset, så det ikke virkede for barnligt.
Tusind tak til seje Surenth fra Ajeenth video for disse billeder, som han hurtigt fik taget for mig:)


Da vi ankom til loaklet, så havde jeg kun farverne på plads og resten kom undervejs. Selve lokalet er lidt uheldig indrettet, da det er L-formet og en scene, som er limet, så det ikke kan flyttes rundt. Træværket i loftet kunne jeg bestemt ikke lide, så det skulle have et andet udseende, så man fik opmæksomheden væk fra selve træet.Vi dækkede op til 180 personer og forskellige hvide blomster i små glas skabte rammerne for borddekorationen.

Selve kagen havde jeg bestilt hos den seje Anna fra Kager med sjæl. Hun er super dygtig og lever altid op til mine forventninger.
Alt i alt var vi tilfredse med resultatet og nu hvor jeg ser før-billedet, så er jeg yderst tilfreds:)
I den kommende uge, så afslører vi to nye projekter, som jeg glæder mig utrolig meget til at dele med jer. Så vi ses da lige på bloggen igen ik;)
Rigtig god søndag:)