Hejsa:)

  
I dag vil jeg fortælle lidt om en app, som jeg har været rigtig glad for. Lille K er snart 6 måneder og til trods for, at jeg var sikker på, at jeg kun vil holde til at amme ham i 3 måneder, så er vi ved at nå de 6 måneder, som sundhedsstyrelsen anbefaler. Noget af det sværeste efter fødslen var amning for mig og jeg skulle sidde på en bestemt stol, på en helt bestemt måde med 2-3 puder før jeg kunne amme. Jeg fik både ondt i ryggen og mine ben, men det var vel der skulle til, når det var første barn og usikkerheden fyldte. Det var så slemt, at vi fragtede en lænestol til Sønderborg, så jeg følte mig tryg:)
IMG_2576.PNG
I starten glemte jeg tit, hvilken side jeg skulle amme og hvilket bryst, som jeg havde ammet fra sidst. Så derfor blev jeg meget glad, da min veninde Katrine introducerede mig til amme huske.
Jeg bruger stadig i dag amme huske, da jeg nu bruger den til at se om K sætter op og ned på spisetiderne samt tidsoversigten i denne app også viser mig, hvornår K er i gang med et tigerspring eller gøre klar til en.

IMG_2572.PNG

IMG_2571.PNG
Jeg synes, at det er en fantastisk app og man bliver utrolig glad for den. Jeg var ret sikker på, at jeg sagtens kunne huske, hvad tid han han sidst havde spist, men det var ikke altid rigtigt. Så derfor var det skønt, at uret i appén kunne fortælle mig, at der nu er gået 2 timer siden sidst:)
En god anbefaling til de nybagte familier, da man også kan bruge denne app til flaske børn.
God dag 😉