God morgen I herlige mennesker:)
Forleden skrev jeg på bloggen, at jeg skulle på to dags kagekursus og herefter madkursus om lørdagen.
Da det kom til lørdag morgen, så var jeg træt og havde mange ting, som jeg skulle nå inden både kursus og bryllup. Fredag blev der pludselig gæster, så jeg stod og lavede 5 forskellige tamilske retter inden jeg kom afsted til kursus.
Set tilbage i bakspejlet så var det måske dumt planlagt af mig, da Thino skulle arbejde alle dage og der hele blev mere stressende, da jeg både skulle deltage og have den lille med. Så lørdag morgen dukkede en lille stemme op i mit hoved, som begyndte at overbevise mig, at jeg skulle blive hjem. Vi skulle afsted til reception om aftenen og jeg skulle have den lille i bad, ordne tøj, gøre mig selv klar osv. osv..
Men jeg valgte at flyve afsted og kom en halv time senere og var helt svedt igennem og træt. Da jeg trådte ind i lokalet, så kom Jonna, som er vores underviser og hilste på mig. Herefter kiggede jeg rundt og så 10 ældre seniors i køkkenet og tænkte: ” Hvad har jeg tilmeldt mig til?”.
Men det viset sig at blive de skønneste 4 timer med åbne og varme mennesker. De fik mig til at slappe helt af og nyde madlavningen på et helt andet plan. Jeg var så glad og afslappet, at jeg ringede og sagde til mine søstre, at det her var det bedste, jeg havde gjort for mig selv.
Jeg mærkede knap nok alderforskellen og hyggede mig enormt meget og vi fik snakket om mange forskellige emner. Udover alt det, så fik jeg lavet 3-retters mad og lært en del om både mad og anretning.
Vi lavede følgende:
Forret – Bagt laks med blommer, syltet svampe og sennepdressing
Hovedret – Marineret hanebryst med limesky, butternut squasg og selleri rosti.
Dessert – Pannacotta med estragon, syltet brombær og karamelcreme.

  

  

Der var rester tilbage, så jeg havde smagsprøver med hjem til manden og søster Sangi og det var begge helt solgt. Thino blev ved med at sige, at det var den bedste kursus;)
Nu glæder jeg mig til næste gang og skal da lige have afprøvet retterne igen.