IMG_2784-0.png
God morgen fredag:)
Disse dage hedder miniferie på hjemmefronten og det har virkelig været tiltrængt. Det føltes ligesom, at vi har været på farten siden vores ferie til Norge og endelig kan vi slappe af. Thino holder fri, så siden onsdag har vores lille familie holdt miniferie:)
Vi har valgt og sige ingen aftaler, så vi har kunne koble helt af og råhygge hjemme. Lillemanden og jeg har været syge siden weekenden, så det passede os begge perfekt, at vi bare skal slappe af.
Så dagen i går byd på gåture, latter, sushi og for første gang siden K´s fødsel, så kunne jeg og Thino se en film sammen igen – wooop wooop 😀
Der skulle både være is, kiks og nachos og rigtig hygge. Det er skønt at kunne finde tid og overskud til det igen.


Efter morgenmad gik Thino og K i haven og den stakkels have har aldrig set så forfærdeligt ud, som de sidste par uger. Så i går fik den en kærlig hånd, mens K lå og beklagede sig fra barnevognen. Han vil gerne løftes hele tiden, så han kan følge med i alt og farmand er slet ikke god til at sige fra, så K ved udmærket, hvordan han skal te sig foran far:)

I dag er det en ny dag og det er Thino´s tur til at bestemme, hvad der skal ske, da dagen i går var min. Så jeg vil tilbage til mit ferieteam, som ligger og snorker igen og ønske jer alle en fantastisk weekend:)