Hola Hola, kæreste læsere:)
Smile baby smile…
Vores berømte miniferie er slut og vi aflsuttede den på bedste vis i København med familien. K fik atter hilst på sin fætter og nøj, hvor er han bare kær:)
Inden turen gik til København, så var vi så heldige, at Vathanan havde tid til at tage et par billeder af os. Jeg er helt vild med det her levende billede af os tre. Jeg elsker farverne, baggrunden og vores smil:)
Trods for en uge med sygdom og minimum søvn, så gøre vi det da alle tre ret godt;)

Vathanan var bestilt til en anden opgave, så inden K og jeg kørte hjem, så fik lige taget et billede, så det så ud som, at vi også hjælper til. De siger jo, at et billede siger mere end tusind ord, så jeg tænker da, at Vathanan helt klart burde være taknemmelig for vores indsats;)
Spøg til side, så er jeg yderst taknemmelig for alle de mange gode billeder, som denne seje fotograf tager af os. Jeg er for tiden ved at overtale Vathanan til en konkurrence, hvor en af jer søde læsere kan vinde photoshoot med ham. Så kryds fingre for mig og jeg vender tilbage, når min overtalelsescharme har vundet:)
Rigtig god mandag sødeste mennesker:)