God morgen 3. oktober:)
  
Endnu en weekend er ovre og en rigtig god én af slagsen. Lørdag havde jeg fart over feltet med en ny omgang madkursus og herefter til reception, så søndag stod på afslapning i det bedste selskab. Der var børnehygge i Viborg, hvor vores dejlige veninde Gagi også var kommet med hendes to skønne børn.
Jeg er så glad for at gå på madholdet og jeg får lært at lave nye retter og får kendskab til råvarer på en helt anden måde.
Det var atter tre retters menu og tapas til forret, lækker steg til hovedret og dessert byd på æbler og nøddebund.
   
   
Jeg ved ikke helt hvorfor, men det var ligesom K vidste, at jeg skulle afsted og han tog selvfølgelig lige ekstra tid om både spisning og bleskift. Så jeg endte med at fare afsted, så jeg kunne nå det. Mens jeg kørte, så fortalte jeg mig selv, hvor jeg sej jeg er. Jeg var så træt og søvnmanglen havde sat sine spor og jeg havde allermest lyst til at blive hjemme, da det virkede som det nemmeste. Men jeg tvang mig afsted, fordi jeg vidste, at jeg vil blive glad for det bagefter. Og det gjorde jeg:)
Jeg elskede at lave maden og var så pavestolt af resultatet. Thino og min søster Sangi fik også smagt på maden og de var også vilde med resultatet.
Nu ser jeg frem til næste gang, men der går lige en lille måned. Men så har jeg også det at glæde mig til, når november måned kommer:)

God søndag;)