Et af de områder, hvor jeg tydeligt kan mærke, at vi er blevet forældre er ved rejser og ture. Jeg skal pakke til al slags vejr og gerne ekstra med. Så det gjorde jeg og selvfølgelig også masser af varmt tøj. Men der var 20 grader i Toronto i går og det blev hverken brug for vinterjakker eller uldtrøjer 🙂

Jeg frygtede inderligt flyveturen, da det her var en lang rejse. Men Lille K var super sej og meget mere energisk end vi kunne have drømt om. En stolt far talte uafbrudt om sin søn, men jeg endelig kunne slippe alle bekymringerne og for alvor acceptere, at nu var der ferie:-)
Men man skulle jo tro, at det stoppede her, men NOP:)

I går blev der udelukkende shoppet til Lille K. Far Thino fandt en rigtig god klapvogn, mens jeg fandt meget andre og heri også de længe eftersøgte babycubes. Jeg havde skrevet mig op flere steder på nettet i Danmark, men de har været udsolgt i noget tid. Så glad blev jeg, da jeg fandt dem her i Canada og sågar til halvpris:-)Babycubes er fransk produceret og er rigtig god til at fryse modersmælk eller mos med i. Man kan stable dem, så de ikke fylder meget og er meget gode til at tage med på ture. Jeg er vant til at lave grød og mos hver dag, men babycubes skal især bruges, når vi er på farten eller far skal passe Lille K. Maden bliver ikke dårligere og i tilfælde af sygdom, så skal jeg ikke være bekymret for Lille K:-) vi kan blot tage en portion og varme det i mikroovnen.
Når man stadig er lykkelig for dette fund, så er man da for alvor blevet forældre;)

Der er så meget til børn og det er langt billigere end hjemme i Danmark. Jeg er i hvert fald glad for at have ventet med at købe flyverdragt til Lille K, da de her i Canada koster 1/4 af prisen derhjemme:-)

Jeg får ikke problemer med at fylde kufferten op:)
Smuk dag til jer alle:)