Dette indlæg har vi søstre og kusiner glædet os til at dele med jer. Dagen var yderst speciel for os og vi var lykkelige og samtidig rørt.
I Canada lykkedes det os at surprice vores søster Sangi igen. Sammen med hendes kæreste, så planlagde vi, hvordan han kunne fri til hende.
I New York lykkedes det Vahy at underholde Sangi i butikkerne, mens Lohy og V fandt ringen.
I mellemtiden fandt jeg det rigtige lokation i Canada, som blev Scarborough Bluffs. Stedet var smukt og vejret var med os på dagen.
Vi havde en sur Sangi i bilen, som var yderst utilfreds over, at Lohy og jeg vil se seværdigheder og ikke shoppe. Hun vil gerne ud at shoppe og Vahy spillede med på rollen og gav også udtryk for sin utilfredshed. Derfor var Sangi i gang med at planlægge, hvordan hende og Vahy kunne komme videre i en taxa, mens Lohy og jeg spillede uvidne.
Da vi ankom til stedet, så var hun ikke interesseret i at tage billeder, men dog kunne vi se, at hun var vild med udsigten. Hun gik med til at tage et billede og her fik V muligheden for at fri:)
De stod ud til vandet og solen fik vandet til at glitre. På den ene side var der klipper og på den anden side var der vand. Det virkede som en rigtig romantisk film og der gik også nogle sekunder inden Sangi indså, hvad der egentlig foregik. Vi kunne ikke have ønsket det anderledes og ringen var perfekt til hende:)

En glad familie kigger i dag tilbage på billederne, som kusinerne tog:) Kusine Lohy er super dygtig til at fange de rigtige detaljer og hun har sørget for, at de minderne er foreviget smukt.