Happy deepavali til jer alle:)
Deepavali er lysets fest og jeg kan forstår, at man fejrer det over fem dage, men mange fejrer det i dag eller i morgen.
Vi er alle samlet i Rødekro, hvor vi fejrer vores fætter Majo, som fyldte 25 år i torsdags. Han ankom med toget og vi havde gået turen til stationen for at tage i mod ham med sang og flag. Han fik sig nok årets største overraskelse og muligvis også årets største chok;)

Vi havde valgt at lade barnevognen blive hjemme, så onkel og Vahy byggede lige en ny moderne barnevogn og Lille K var vældig tilfreds. Han kunne følge med i alt og sad lunt og godt.

Som traditionen tro, så var vi ude og gå tur og det var virkelig skønt. Det var afslappende med solskin, smuk udsigt og en god kop te.Det er skønt at slappe af foran pejsen og nyde weekenden med familien.
Rigtig god lørdag;)