oviyaJeg har længe tænkt på, at Oviya skal have lavet huller i ørene. Men nogle gange er der langt fra tanker til handlinger. I efterårsferien tog vi os sammen og fik aftalt et møde hos Heidi.
Jeg havde forberedt bettepigen på, at hun skulle have huller i ørene og at det vil gøre lidt av av.
Hun græd i det øjeblik, hvor hullerne blev lavet, men eller klarede hun det super flot. Det første hun gør om morgenen er at mærke efter, om øreringene stadig er der:) Det klæder hende med de små søde blomster øreringe. Hun er en bette fin Diva:) Storesøster Thiviya fik huller, da hun var omkring 1½ år. Det fik vi gjort på vores ferie i Canada.

Det er meget almindeligt blandt hinduer, at pigebørn får huller i ørene, når de er 31. dage gammel. Det er en del af navngivning ceremonien. Jeg følte, at det var for tidligt ved navngivningsceremonien, så både mor og datter var klar til at gøre det nu:)

Rigtig god weekend til jer alle:)