God morgen i herligheder:)
Sikke en yderst smuk og hvid morgen at vågne op til….
Jeg fik travlt med at vise Lille K hans første udsigt med sne og gentog adskillige gange SNE SNE, men han må have tænkt, hvorfor virker mor skør her til morgen;)
Men denne dag kan kun blive perfekt, da vi er startet rigtig godt ud. Vi fik sendt farmanden afsted til fitness trods for kulden. Han havde ellers slukket sin alarm, men med det larm, som K og jeg lavede over sneen, så kunne han ligeså godt komme afsted- ha ha ha:)
Thino og jeg har aftalt at træne hver anden dag og jeg er den onde kone, som står fast i at han skal afsted, når han prøver og slippe udenom.
Træning giver energi og en lethed, som vi i den grad har brug for med vores travle hver dag og især med Thino´s travlhed på jobbet.

Nu har jeg gjort det ulovlige! Jep, i går var jeg på besøg hos Katrine og Esther og der fik jeg denne tynde lyskæde af Katrine og den er nu kommet på kogletræet. Vi havde nogle venner ovre til spisning i går og der blev jeg jo lige nødt til at vise dem kogletræet med lyskæden på og her til morgen er den igen tændt:)
Kære julemand og vejrguder- jeg ØNSKER ØNSKER ØNSKER mig hvid jul i år.

Rigtig god tirsdag og kør forsigtigt allesammen:)