Jeg har aldrig brudt mig om smagen af hverken øl eller vin, men jeg lægger oftest mærke til flaskerne. Nogle er de klassiske modeller, men til tider ser jeg nogle flotte flasker i mellem. For nogle uger siden havde vi gæster og de drak rosevin til maden. Under spisningen lagde jeg mærke til flasken på bordet og syntes den var anderledes og flot. På en eller anden måde havde den en feminin touch, som jeg godt kunne lide. Så jeg rengjorde flasken og gemte den væk. Den skulle nok blive til noget på et eller andet tidspunkt:)
FullSizeRender-6


Men for en uge siden, så kom det berømte ” et eller andet tidspunkt” og overskriften DIY – nyt liv til gamle flasker blev aktuelt. Ved mit besøg i hobby-forretningen købte jeg maling i en sart rosa, som ville give flasken en ydeste smuk vintage look. Jeg fandt nogle servietter, som også faldt i min smag. Jeg rev servietten i mindre stykker, så den fik en rå og falmet look samt fjernede det ekstra hvide lag i servietten. Herefter gik jeg i gang med at male flasken og gav den to omgange. Jeg satte servietten fast inden malingen tørrede og gav kanterne maling, så det satte sig fast ( som en slags lim).

Jeg elsker looket på flaskerne og de vil være utrolig flotte på bordet med friske blomster eller lys. Det her var blot mit første udkast, men skal da helt klart lege videre.
Så hvis du får fat på pæne flasker, så giv dem nyt liv og brug dem som brugskunst i hjemmet.

Efter 5smilesEvents er kommet oppe og køre og vi er begyndt at modtage ordre for det nye år, så er mit kreative hjørne for alvor kommet i gang og jeg kaster mig ud i forskellige DIY projekter – looove it:)
Godnat godnat…