Halløjsa i kulden folkens:)
Jeg har sammensat nolge billeder på ovenstående billede for at illustrer, at det er ikke længere nemt at tage billeder med Lille K. Han er en værre bandit og det lyser ud af ham, at han ude på ballade:) Mor er heller ikke den bedste fotograf og når man prøver at tage billeder i en fart, så bliver de en smule sløret;)
Billederne er fra i går aftes, hvor vi havde æren af at være med til Rossans og Denisia´s store dag i Frederikshavn. Det var et smukt bryllup og kærligheden lyste ud af dem begge- uh vi elsker det:)
Lille K var i den grad i festhumør og hyggede sig gevaldigt blandt Rosssan´s veninder og inden han faldt i søvn, så blev der lavet ballade sammen med farmanden. Han er skøn at have med til fester, da han elsker at være blandt mennesker og når han bliver træt nok, så falder han i søvn.Dagen i dag er gået med at kigge på flere udstillingshuse i Horsens og Vejle og nu er jeg er ved at være ret mæt på det område. Men vi bliver klogere og klogere på hvad vi vil have, så mon ikke det er det hele værd.
Så derfor byder søndag aften på en velfortjent afslapning inden den nye uge byder ind…
rigtig god aften til jer alle:)