Hjertelig tillykke til familiens Boy 🙂
Det går nok stadig med at vi kalder dig vores “Boy”, selvom du i dag er en fantastisk dygtig og smuk kvinde. Vi elsker dig for den du er og ser frem til at tilbringe en dejlig dag sammen med dig.
Vahy, din afslappethed til tingene, dejlig og skør humor og din vilje for at skabe stærke og loyale bånd er en yderst gave, som vi i familien er velsignet med. Vi håber, at der altid vil være et smil på dine læber og ønsker dig et fantastisk år:)


Dette billede er sløret, men billedet viser alligevel ret godt om din skøre side, som vi elsker:) For hvert år skaber vi flere og flere minder sammen og set tilbage i bakspejlet, hvor har vi dog grinet meget sammen. Du er den friske på ferierne, hvor du er med på at prøve alt og nye udfordringer er LIGE DIG. På mange planer kan vi følge dig, men at sove ud i ørkenen i Australien er nok noget, som kun dig og Lohy kan finde på 😉
Bliv ved med at være den dejlige person, som du er og til slut er der kun det her at skrive-
We love u 🙂

Knus
Familien